Tietoa meistä

Hiljaisuus Festivaali on englanniksi ”Silence Festival.” Sanontaa käytetään yleisesti performanssin symbolina, jossa monenlaista taiteenmuotoa tekeviä käsityöläisiä kokoontuu yhteen. Sitten he häikäisevät ihmisiä musiikilla, liikkeellä, maalauksilla, kuvilla ja kaikenlaisella taiteeseen liittyvällä.

Mutta Hiljaisuus Festivaalilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Hiljaisuus Festivaalin aiheina ovat uhkapelaaminen, uhkapelilait ja kaikkea siltä väliltä.

Tavallaan tämä on taidetta, sillä tapa, jolla me opetamme ihmisiä ja annamme heille tietoa uhkapelaamisesta, on kaunista ja addiktoivaa (tuottavalla tavalla).

Johan Castaneda

Sivukuva Tietoa meistä Johan Castaneda 150x150 - Tietoa meistä

Johan Castaneda on mies tämän informaation ja tiedon festivaaleilla. Johan ei ole suomalainen; hän ei syntynyt täällä. Mutta hänelle kehittyi täällä vahva kodin tunne. Hän on lähtöisin Isosta Omenasta – New Yorkista, Yhdysvalloista. Hän suoritti suomalaisen korkeakoulututkinnon pääaineenaan liiketalous.

Johan kiinnostui uhkapeliliiketoiminnasta ja sen jälkeen verkkouhkapelaamisesta. Hän ymmärsi alaa koskevat sudenkuopat sekä taloudellisen vedon. Maassa, jossa uhkapelaaminen on hallituksen mikroskoopin alla, Johan löysi kutsumuksensa.

Uhkapelaaminen suomalaisittain

Sivukuva Tietoa meistä Uhkapelaaminen suomalaisittain 150x150 - Tietoa meistä

Joka vuosi suomalaiset käyttävät yli 10 miljardia euroa uhkapeleihin mukaan lukien peliautomaatit, urheiluvedonlyönti, pokeri, lottokupongit ja muuta. Uhkapelaamisella on ollut Suomessa paljon virstanpylväitä.

Siksi on vaikea uskoa, että tähän asti valtio on kontrolloinut uhkapelimonopolin kautta koko uhkapeliteollisuutta. Juuri niin, toisin kuin muissa uhkapelaamisen voimanpesissä, Suomessa uhkapelaaminen on valtion säätelemää.

Maassa on erilaisia hallinnollisia yksiköitä, jotka vastaavat uhkapelaamisen erilaisista muodoista. Juuri tästä me kirjoitamme ja keskustelemme tässä blogissa.

Me arvioimme uhkapelejä Suomessa menneisyydessä, tänä päivänä ja sitä, miltä asiat näyttävät tulevaisuudessa.

Johan löysi kutsumuksensa tältä alustalta, sillä uhkapelaamisen markkina-arvo maailmanlaajuisesti on yli 400 miljardia euroa.

Opittavaa on niin paljon, ei ainoastaan kasinoharrastajille, vaan kaikille, jotka ovat kiinnostuneita erityisesti tästä toimialasta Suomessa.

Ryhdy tilaajaksi tänään

Jotta saisit tietää kaiken mahdollisen uhkapelaamisesta Suomessa, suosittelemme että ryhdyt blogimme tilaajaksi tänään. Me julkaisemme päivittäin sisältöä ja toimitamme sen mukavasti sinun sähköpostiisi.  Me emme puhu vain staattisista aiheista vaan myös jatkuvista uutista ja asioista.